Förseminarium till högre seminarium

• Arrangör: Filosofiska sällskapet
  • Kontaktperson: Saber Malmgren

Filosofiska sällskapet arrangerar

Varje söndag kl. 13 bjuder Filosofiska sällskapet alla som är intresserade till ett förseminarium inför ett utav de högre seminarierna som Filosofiska institutionen arrangerar. Vilket seminarium som vi besöker kommer dock variera beroende på tillgängligheten hos innehållet och eventuella önskemål från deltagare. Sedan måste man förstås inte gå på huvudseminariet bara för att man går på förseminariet.

På förseminariet kommer vi att tillsammans gå igenom artikeln som ska diskuteras på det högre seminariet och diskutera dess innehåll. Ni behöver inte ha läst artikeln innan förseminariet (men om ni vill kika lite innan så kan ni anmäla er till mejlinglistorna för de högre seminarierna för att få underlaget skickat till er).

Alla är välkomna, men skicka gärna ett mejl till filosofiska.sallskapet@gmail.com om ni är intresserade av att delta (eller har någon fundering) så blir det bland annat lättare för oss att veta hur många kopior av texterna som det är lämpligt att skriva ut.